Home - Game Servers - Webhosting - Dedicated Servers - Voice Servers
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Your logo in 3D

  1. #1
    Junior Member RiskyBiskit's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Bristol UK
    Posts
    7

    Default Your logo in 3D

    Hi again, im sorry for reposting my post from another site i frequent but if anyone was interested in haveing their clan logo in 3D and rotating then let me know and ill see what i can do.

    Requierments are that you mst have a flat, on a transparent background image of your logo and no image effects like drop shadow (unless you have the actual PSD) ie:

    CR_Av_Logo.jpg


    Then add a bit of animation like so......

    CR_Rotate.jpg

    Now lets add a bit of depth....

    th_shineyblackcr-1.jpg

    and just to finish off maybe a gold one ?

    th_CR-3D.jpg

    Here are a few i have done for people already.

    hs3d.jpg

    Dam wont let me post any more :) but you get the idea.
    Last edited by RiskyBiskit; 12-04-2012 at 01:29 AM.

  2. #2
    CSS 2nd Officer / TF2 Admin
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Lost in the world of FM
    Age
    23
    Posts
    3,837

    Default

    Very nice, looks awesome :D
    ZoltanMann is why mums go to Iceland

  3. #3
    Junior Member RiskyBiskit's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Bristol UK
    Posts
    7

    Default

    Thanks Carmi88. Heres a couple more i have done.

    hslogo.jpg


    rsdefe.jpg


    am also in the process of making some BLOPS prestiges.

    prestige-2.jpg prestige-3.jpg

    GD :)

    GD.jpg
    Last edited by RiskyBiskit; 12-04-2012 at 01:25 AM.

  4. #4
    New Era Leader OwenMelbz's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Norwich & Essex
    Age
    23
    Posts
    637

    Default

    what software did you use? if by any chance it was Cinema4D then I can actually give you the .c4d file for the GD logo





  5. #5
    Junior Member RiskyBiskit's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Bristol UK
    Posts
    7

    Default

    Just using photoshop :) CS5 Yeh i tried the GD one just from taking it from there banner i can do it if i have the PSD of that, it was a bit of a pain tbh as it had a drop shadow / Outer glow (black) Someone else mentioned to me if i can do it in c4d but i just told them i use photoshop and i dont have c4d, but they diddent believe me :)

    If anyone is interested and has PS CS5 then i would be happy to write up a tutorial.
    Last edited by RiskyBiskit; 12-04-2012 at 04:42 PM.

  6. #6
    New Era Leader OwenMelbz's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Norwich & Essex
    Age
    23
    Posts
    637

    Default

    Quote Originally Posted by RiskyBiskit View Post
    Just using photoshop :) CS5 Yeh i tried the GD one just from taking it from there banner i can do it if i have the PSD of that, it was a bit of a pain tbh as it had a drop shadow / Outer glow (black) Someone else mentioned to me if i can do it in c4d but i just told them i use photoshop and i dont have c4d, but they diddent believe me :)

    If anyone is interested and has PS CS5 then i would be happy to write up a tutorial.
    ah right okay, yeah well there isnt actually a PSD for the GD one as it was made in c4d and all the lighting and colours were applied within that before being rendered to what you seee today!!





  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Manchester
    Posts
    17

    Default

    this is impressive, do you still do these ?

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. In need of a team logo!
    By trecooldrum in forum Help
    Replies: 4
    Last Post: 29-11-2010, 02:46 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts